Tarieven/vergoeding

Vanwege mijn opleidingsstatus als integratief therapeut, hanteer ik nog een gereduceerd tarief. Voor u / jou dus een kans om voor een aantrekkelijk bedrag aan de slag te gaan!

Een kennismakingsgesprek is gratis, daarna reken ik 65 euro per uur of 87, 50 euro per 1,5 uur. Voor studenten reken ik 55 euro per uur of 72,50 euro per 1.5 uur. Alles BTW vrijgesteld.

 

De sessies worden nog niet (gedeeltelijk) vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering wegens mijn opleidingsstatus als therapeut. Mijn ervaring is dat werkgevers vaak wel willen meebetalen aan persoonlijke therapie of coaching. Ga hierover dus zeker het gesprek aan met je werkgever. Is de prijs een belemmering voor je? Neem contact met me op, dan kijken we wat er mogelijk is.

 

Voor behandeling in de reguliere GGZ 'moet' je eerst je eigen risico opmaken; de kosten voor de behandeling voor psychische problemen worden nl. verrekend met je eigen risico. Voor dat bedrag heb je ook een traject in de niet reguliere zorg, vaak zonder (lange) wachttijden. Bovendien kun je zonder verwijsbrief van de huisarts bij mij terecht al kan ik wel samenwerken met jouw huisarts en / of de POH (praktijkondersteuner van de huisarts) als jij dat wilt.  Ook is het zo dat je in de reguliere GGZ max. 5 gesprekken aangeboden krijgt en als je door wilt gaan een diagnose nodig hebt. Ik stel geen diagnoses en bied een traject op maat aan in overleg met u / jou. 

 

Ben je lid van een kerkelijke gemeente? Dan is mijn ervaring dat je bij de diaconie van je kerkelijke gemeente de vraag kan neerleggen voor financiële ondersteuning voor (niet vergoede) hulpverlening.

 

Investeer in jouw persoonlijke groei, zodat Het Licht nog meer in en door jou heen kan schijnen. 

 

Let op! De tarieven veranderen elk half jaar. Dit is echter niet van toepassing als je al een traject hebt lopen. Per 1 september 2024 zal de uurprijs 70 euro bedragen en 95 euro per 1.5 uur en voor studenten  60 euro per uur en 80 euro per 1.5 uur

 

Supervisie

Als therapeut i.o. werk ik onder supervisie van ervaren psychologen en/ of psychotherapeuten. Voor mijn eigen leerproces ben ik verplicht om van de sessies een video -opname te maken die ik soms kan gebruiken als werkinbreng bij mijn supervisor. Ik vraag hier toestemming voor aan u / jou als cliënt. Na gebruik worden deze weer vernietigd. Mocht je hier echt bezwaar tegen hebben, dan doen we het niet. 
Rekeningnummer: NL 47 INGB 0009246184 tnv P.M. Schoeman-Meijer