Coaching

Je merkt dat je op bepaalde gebieden in je leven onrustig bent, spanning ervaart, last hebt van bijvoorbeeld uitstellen . Je wilt dingen anders aanpakken, maar in de praktijk komt het er niet van en blijf je de dingen doen, zoals je ze doet. Dit kan op je werk zijn, in je familiesfeer of in je sociale leven.

Lees meer »

Therapie

Je merkt dat je op een bepaald gebied in je leven vastloopt. Je voelt je misschien overspoeld door gevoelens van negativiteit, hebt weinig energie, last van (vage) lichamelijke klachten. Je doet de dingen die moeten, maar ervaart geen plezier in wat je doet. Je rent van hot naar her, maar geniet niet echt van de dingen die je doet. In therapie leer je denk- en gedragspatronen te ontrafelen en te ontdekken en te ervaren wat jij nodig hebt en echt wil.

Lees meer »

Integratief

En dan dat woordje ‘integratief’. Dit betekent letterlijk ‘dingen combineren, zodat deze elkaar aanvullen of een geheel vormen’. En dat is wat ik doe als integratief coach en therapeut: Ik zie jou als mens in z’n totaliteit: Jij bent een uniek persoon met een hoofd, hart en lichaam die in nauwe relatie tot elkaar staan. Daarbij ben je een mens met een relatie tot anderen, met de wereld om je heen en met een relatie tot het spirituele, met God. Als er een belemmering is in één van deze gebieden, een intern conflict, dan kun je dat merken, omdat je niet meer gezond functioneert.

Lees meer »

Werkwijze

Hoe ga ik te werk en wat kun jij verwachten? Je kunt altijd vrijblijvend het contactformulier invullen op deze website en je vragen stellen. In een telefonisch of online kennismakingsgesprek van 30 minuten maken we vervolgens kort kennis waarbij jij kunt aangeven waar je last van hebt, wat je ontwikkel- of groeivraag is en wat je wilt bereiken. Ik op mijn beurt zal je in het kort schetsen wat ik jou denk te kunnen bieden om jouw doel(en) te bereiken en zo bepalen we samen of we een vervolg  willen geven aan onze kennismaking. Dit gesprek is gratis.

Lees meer »

Klachten

Mocht je ontevreden zijn en we komen er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met mijn supervisor of beroepsvereniging (www.nvpa.nl). Daar kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris zoals voorgeschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschillencommissie van de SCAG.