Van 'zo last hebben van...' naar leven vanuit rust, tevredenheid en vrijheid. Jij kunt écht veranderen!

 

Grote kans dat je op deze site bent gekomen, omdat je iets hebt gezocht rondom een situatie in jouw leven waarin je eigenlijk wel verandering wilt brengen, maar er tot nu toe (alleen) niet helemaal  uitkomt. Iets waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven, wat aan je knaagt, wat energie kost, waar je de vinger wellicht niet helemaal op kunt leggen.

 

Misschien wel iets waar je je voor schaamt, wat je eigenlijk met niemand durft te bespreken. Je googelt eens rond met 'last hebben van....' of je zoekt eens op de klachten die jij ervaart. Telkens speelt het op, je zegt tegen jezelf, 'ach, ik moet niet zo moeilijk doen', 'het gaat misschien wel over,' 'zo ben ik nu eenmaal..' of blijft maar zoeken en lezen wat er nu toch met je aan de hand is. 

 

Je bent niet de enige. In elke fase van ons leven zijn er dingen die onze aandacht vragen en soms kom je er zelf gewoon niet helemaal uit. Ieder mens heeft blinde vlekken. Iedereen heeft bepaalde patronen en schema’s waarnaar hij of zij leeft, maar soms gaat het wringen. Loop je gewoon vast. Of kom je tot de conclusie dat je niet langer op deze manier wilt omgaan met wat er speelt, kost het teveel energie, doet het teveel pijn, voelt het alsof je geleefd wordt of vraag je je af hoe lang je dit zo nog gaat volhouden. 

 

Een bekend Afrikaans gezegde luidt: Alleen loop je sneller, maar samen kom je verder… 

 

Als gecertificeerd integratief coach en therapeut (i.o.) loop ik graag een stukje op jouw levenspad mee om te ontdekken hoe je (weer) vanuit rust keuzes kunt maken en kunt gaan leven i.p.v. te overleven. Hoe je grip kunt krijgen en keuzevrijheid kunt ervaren in een wereld die veel van ons vraagt.  Hoe je kunt worden zoals je oorspronkelijk bent bedoeld...door de Schepper van het Universum.

Kiezen voor een coachings- of therapietraject betekent niet dat er iets mis met je is. Als je ervoor kiest om naar de sportschool te gaan om bijvoorbeeld aan je biceps te werken, is er dan wat mis met je armen? Helemaal niet. Een sporttrainer heeft gespecialiseerde kennis om jou makkelijker je sportdoel te laten bereiken. Zo heeft een coach of therapeut gespecialiseerde kennis op het gebied waar jij een belemmering ervaart en kun je coaching of therapie inzetten om zelf stappen te zetten in jouw ontwikkel- /groei- en/ of helingsproces.

 

En níets wat jij inbrengt is raar of vreemd of iets om je voor te schamen. Het getuigt van lef als je tegen een ander kunt zeggen: 'hey, kun jij op dit vlak wellicht iets voor mij betekenen?'


Durf jíj uit je comfortzone te komen en zowel je kracht als je kwetsbaarheid te onderzoeken? Durf jij het avontuur aan om jouw binnenwereld te onderzoeken en (nog verder) te ontdekken wie je bent, wat je nodig hebt en van welke betekenis jij bent? Ik sta graag voor je klaar om een stukje op jouw levenspad  met je op te lopen.  Jij kunt veranderen! Niet omdat het moét, maar omdat het kan en jou zoveel oplevert: Een leven in vrijheid, tevredenheid, rust, vrolijkheid en harmonie.  Zodat Het Licht nog meer door jou heen kan schijnen.