Je merkt dat je op een bepaald gebied in je leven vastloopt. Je voelt je misschien overspoeld door gevoelens van negativiteit, hebt weinig energie, last van (vage) lichamelijke klachten. Je doet de dingen die moeten, maar ervaart geen plezier in wat je doet. Je rent van hot naar her, maar geniet niet echt van de dingen die je doet. In therapie leer je denk- en gedragspatronen te ontrafelen en te ontdekken en te ervaren wat jij nodig hebt en echt wil.

 

Je leert om niet alleen over dingen na te denken, maar ook je gevoel (ens) te ontdekken en in te zetten als belangrijke boodschapper van wie jij bent en wat jij nodig hebt. Wat vertelt jouw lichaam jou als jij last hebt van een knoop in je maag of je schouders zo vaak zon pijn doen.

 

In een veilige setting leer je om terug te kijken naar jouw unieke verleden en te ontdekken dat vanuit dit achterom kijken er een weg vooruit is waar je vanuit rust, vrijheid en zonder angst veel meer innerlijke keuzevrijheid kan gaan ervaren in wat je denkt, voelt en doet. Een therapie-traject is meestal langer dan een coachingstraject, maar ook dit is maatwerk en bepaal jij samen met mij wat jij wilt en denkt nodig te hebben.